Voor een boekhouder in Leiden zit u goed bij Marjan van Schie Administratie & Belastingen

Bent u ondernemer en op zoek naar een boekhouder in Leiden? Ieder bedrijf heeft een administratie bij te houden en vaak kost dit meer tijd dan gewenst. Bovendien zitten er financiële voordelen aan het uitbesteden ervan. Door uw administratie uit te besteden, bespaart u veel tijd die u anders zou moeten spenderen aan het verdiepen in alle financiële rompslomp die bij het ondernemen komt kijken. Er zijn zoals u waarschijnlijk wel weet veel regels waar u als ondernemer aan moet voldoen, en deze regels veranderen ook nog eens elk jaar.Marjan van Schie Administratie & Belastingen, dé boekhouder uit Leiden, is specialist op het gebied van administratie en belastingen. Wij kunnen u helpen met alles omtrent geldzaken en belastingen. Neem vrijblijvend contact op als u meer wilt weten.

Waar kan een boekhouder in Leiden u mee helpen?

Als boekhouder in Leiden kunnen wij u helpen met al uw financiële administratie. Hierbij kunt u denken aan het samenstellen van de jaarrekening, loonadministratie of hulp bij belastingaangifte. Hierbij wordt rekening gehouden met of u vennootschapsbelasting moet betalen, of juist inkomstenbelasting of omzetbelasting. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met uw tussentijdse cijfers, maandcijfers, kwartaalcijfers, begroting en/of prognose. Hiermee houdt u grip op uw financiële situatie en daarmee op uw onderneming. Wil u hierover meer informatieontvangen of een op maat gemaakt aanbod? Wij horen graag van u.

Hoe wij van Marjan van Schie Administratie & Belastingen te werk gaan

Bij ons administratiekantoor werken accountants, registeraccountants en boekhouders. Wij zijn aangesloten bij de NBA, wat de beroepsorganisatie van accountants is. Daarnaast werken wij met het systeem Exact Online-dit is een van de meest bekende boekhoudpakketten, waarvan u de naam vast al eens gehoord heeft. In Exact Online houden wij al uw gegevens bij waardoor u altijd een up-to-date beeld hebt van uw financiën. Zo blijft het voor ons en voor u inzichtelijk wat wij precies doen en waarom. Wij zijn een administratiekantoor dat voor meerdere soorten bedrijven aan de slag gaat. Het gaat hier om eenmanszaken, maar ook MKB bedrijven, BV’s en particulieren. Wij geloven dat ieder bedrijf wel een accountant kan gebruiken, en daarom bieden wij onze hulp aan verschillende soorten bedrijven. Wij horen graag in welke sector uw bedrijf actief is en waar we u mee mogen helpen.Schakel nu hulp in bij uw financiële zakenBent u een ondernemer die wel wat extra hulp kan gebruiken voor zijn of haar financiële zaken? Heeft u geen zin om elk jaar opnieuw alle regels en eisen te lezen en begrijpen, zodat u uw belastingaangifte goed doet? Voor al uw fiscale zaken bent u bij ons op de juiste plaats. Marjan van Schie Administratie & Belastingen helpt u graag bij al uw financiële administratie. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen als accountant in Leiden of als accountant in Oegstgeest of omliggende plaatsen. Lijkt dit u wat? Neem contact op, zodat wij u direct verder kunnen helpen. Hopelijk ontmoeten wij u binnenkort!